Bemutatkozás

  • Szakemberként, okleveles mérnökként hosszú évek óta vagyunk meghatározója a piacnak. Sajnos az évtizedek alatt lejáratta a szakma nevét a hozzáértés és képesítés nélkül dolgozók hada, akik csak kiadtak egy papír tömeget, hogy az a HACCP. Cégünk hangsúlyt fektet arra, hogy mérnököket alkalmazzon és a helyszínen megpróbálja a tudás legjavát átadni a Megrendelőnek.  Sokszor találkozunk mások munkájával, főleg azután, hogy a szakhatóságok megállapították, hogy az nem helyszínre szabott HACCP, vagy tele van olyan általános megállapításokkal, pláne szakmai tévedésekkel, hogy újat kell készíteni. Ezzel szemben az általunk kiadott dokumentációk (HACCP, munkavédelmi, tűzvédelmi) maradéktalanul megfelelnek mind az Állategészségügy, mind a Nébih elvárásainak, legyen az bárhol az országban. Élelmiszermérnökként, munkavédelmi technikusként, tűzvédelmi szakmérnökként nem engedhetjük meg azt, hogy ne minőségi munkát kapjon a Vevő! Hívjon minket bizalommal, hogy segíthessünk.

            +36-20-925-3484